طريقة عمل الحجازيةالمكوّنات
- 2 كوب سميد
- 2 كوب دقيق
- كوب سمن
- معلقه خميره
- معلقتين سكر
- 0.5 كوب لبن
- ذره ملح
- الحشوه:
- كوب سكر
- كوب سميد
- معلقتين قرفه
- 0.25 كوب ماء دافيء
طريقة التحضير
- اولا نحضر الحشوة اجيب بوله احط كل مكونات الحشوة المكتوبه فوق واضيف الماء بالتدريج
- واقلبهم مع بعض مخليهاش عجين لا اخليها زي الرمله
- واتركيها على جنب
- اروح احضر الحجازيه واضيف المكونات الجافه اللي في المقادير والسمن في الاخر اخليها تشرب كل المكونات الجافه وانزل باللبن حبه حبه لحد ماتبقي عجينه لينه في ايدي
- واتركيها تخمر ساعه
تعليقات
إرسال تعليق